НОВИЙ MITSUBISHI LANCER ПОБУДУЮТЬ НА ПЛАТФОРМІ Renault-Nissan

Стрімке приєднання компанії Mitsubishi Motors до альянсу Renault-Nissan породило нові чутки про долю затриманого на конвеєрі в нинішньому поколінні седана Lancer. Так, за інформацією видання Autoevolution, японці приступили до розробки чотирьохдверки наступної ітерації, причому на ринок вона вийде вже через два роки.


НОВИЙ MITSUBISHI LANCER ПОБУДУЮТЬ НА ПЛАТФОРМІ Renault-NissanПерехід Mitsubishi Motors в сферу впливу Nissan Motor відкриває компаніям нові можливості по спільному використанню технологій і платформ, в тому числі і архітектури CMF (Common Module Family) франко-японського альянсу. За даними Autoevolution один з різновидів такого «візка», можливо, закладений в основу нового Mitsubishi Lancer.

В даний час архітектура CMF-альянсу Renault Nissan представлена ​​в декількох варіантах для трьох класів автомобілів. CMF-A призначена для компактних машин, націлених на ринки, що розвиваються (наприклад, індійські хетчбеки Renault KWID і Datsun Redi-Go). Набір модульних рішень CMF-B створений для більш «серйозних» середньорозмірних автомобілів, в тому числі седанів, хетчбеків і кросоверів (сімейство легковиків Dacia / Renault і сучасні «Лади»). Нарешті CMF платформа C / D призначена для цілого ряду середньорозмірних і великих автомобілів для розвинених ринків: від Renault Megane і Renault Espace до Nissan X-Trail і Renault Renault Kadjar. Ймовірно, «Лансеру» дістанеться останній варіант модульної архітектури зі своїми особливостями реалізації.

                                       Новий MITSUBISHI LANCER побудують на платформі Renault-Nissan

Нинішній Mitsubishi Lancer випускається з 2007 року. У минулому році седан в черговий раз обновили для американського ринку, а влітку цього року в Китаї «засвітилася» місцева локалізація з грунтовно зміненим дизайном. Втім, китайська версія рестайлінгового автомобіля за межі свого ринку не вийде.

За матеріалами сайту: http://autonews.autoua.net

<< Назад



СТО "МАЙСТЕР"

Всі види робіт, автозапчастини


вул. Новоконстантиновская, 1-В
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (097) 830-20-10
+38 (073) 830-20-10

Кільцева дорога 4-Б
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (044) 228-13-78
+38 (063) 813-43-10


Переглянути збільшену карту

Переглянути збільшену карту