Ремонт Mitsubishi Pajero Sport

Ремонт Mitsubishi Pajero SportСьогодні важко знайти любителів японських автомобілів, які б не цікавилися маркою Mitsubishi, адже вона відмінно зарекомендувала себе і є однією з найбільших автомобілебудівних компаній. Але навіть при тому, що всі їхні автомобілі проходять численні перевірки і є якісними, вони також схильні до поломок і зносу з плином часу. Тому багатьом клієнтам потрібен ремонт Mitsubishi Pajero Sport або іншої моделі цієї марки.

Якщо Ви є власником Mitsubishi Pajero Sport і Вам потрібен ремонт або Ви хочете замовити діагностику автомобіля, то наша компанія може відмінно підійти для цих цілей, так як ми спеціалізуємося саме на автомобілях цієї японської марки. І завдяки цьому Ви завжди отримаєте тільки кваліфіковану допомогу фахівців, здатних провести навіть дуже складний ремонту Pajero Sport від Mitsubishi.

Для того, щоб замовити ремонт Mitsubishi Pajero Sport, Вам достатньо буде приїхати до нас зі своїм автомобілем, але ми рекомендуємо Вам попередньо узгоджувати будь приїзд з нашими співробітниками.


Ми готові провести навіть терміновий ремонт по Mitsubishi Pajero Sport, але в деяких випадках ми не працюємо або не маємо вільних майданчиків для Вашого термінового обслуговування, тому краще заздалегідь дзвонити нам. Також, саме в телефонному режимі найпростіше узгодити всі спірні моменти і уточнити деталі, а також задати питання про нашу роботу, якщо вони у Вас виникли.

Наша компанія проводить ремонт не тільки Mitsubishi Pajero Sport, але також і на інші моделі від цього японського виробника, тому у нас Ви завжди можете розраховувати на допомогу, незалежно від моделі машини.



СТО "МАЙСТЕР"

Всі види робіт, автозапчастини


вул. Новоконстантиновская, 1-В
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (097) 830-20-10
+38 (073) 830-20-10

Кільцева дорога 4-Б
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (044) 228-13-78
+38 (063) 813-43-10


Переглянути збільшену карту

Переглянути збільшену карту