Pajero сервіс

Pajero сервісВибір автомобіля - це завжди не просте завдання, до якої кожен покупець підходить індивідуально. І в останні роки все більшу кількість людей віддає перевагу марці Mitsubishi, яка відмінно зарекомендувала себе і відома як надійний виробник, але навіть їхні автомобілі можуть бути згодом схильні до поломок. І в такому випадку Вам може знадобитися допомога фахівців, які б провели Pajero сервіс або допомогли б з будь-якою іншою моделлю.

Ремонт і сервіс Pajero є досить затребуваним, так як дана модель досить популярна і широко використовується клієнтами по всій країні. Але навіть незважаючи на те, що це позашляховик з високою витривалістю і зносостійкість, власники даного автомобіля не рідко звертаються за допомогою до майстрів. І причиною цього можуть бути як занадто високі навантаження, так і помилки самих водіїв. Тому сервіс Pajero користується попитом серед клієнтів.

Ми пропонуємо Вам саме Pajero сервіс, але наші фахівці також можуть запропонувати Вам обслуговування та інших моделей автомобілів, так як ми спеціалізуємося на цю марку,
але не на певній моделі.

У нашій компанії сервіс Pajero здійснюється з використанням тільки першокласного обладнання, а наші фахівці мають значний досвід у проведенні автомобілів. Причому наш ремонт завжди здійснюється з гарантією і буде максимально якісним, що принципово в будь-якому дорогому автомобілі.

А якщо Ви не маєте потребу в ремонті, але хочете заздалегідь проводити сервіс, то Pajero обслуговувати Ви зможете також у нас, адже наші співробітники проведуть кваліфіковану діагностику і оцінять всі потенційні неполадки, щоб в подальшому своєчасно їх усунути.



СТО "МАЙСТЕР"

Всі види робіт, автозапчастини


вул. Новоконстантиновская, 1-В
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (097) 830-20-10
+38 (073) 830-20-10

Кільцева дорога 4-Б
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (044) 228-13-78
+38 (063) 813-43-10


Переглянути збільшену карту

Переглянути збільшену карту