З дороги! В Україну приїхав новий Mitsubishi Pajero Sport.

В Україну приїхав новий Mitsubishi Pajero Sport.Найближчий родич одного з найпопулярніших пікапів в історії українського автомобільного ринку - L200 - представлений на українському ринку машиною новітнього, третього покоління. Мова, зрозуміло, йде про новий Mitsubishi Pajero Sport третьої генерації. Автомобіль побудований на тій же сходовій рамі, що і його попередник, - однак це, мабуть, і все, що ріднить його з представниками другого покоління. Візуально (як, втім, і технічно) це зовсім інший позашляховик.

Встановлений під капотом нового Pajero Sport дизельний мотор DI-D обсягом 2,4 л. в турбокомпресором і проміжним охолодженням повітря був ретельно перероблений. В результаті потужність відносно невеликого агрегату довели до 188 к.с. при значній тязі в 430 Нм вже на 2500 об/м. У поєднанні з новою 8-ступінчастою АКПП, розробленої, за словами представників компанії, спеціально для нового «Спорту», і повнопривідною трансмісією SuperSelect мотор дозволяє автомобілю не тільки рухатися практично з будь-якого мислимого бездоріжжя, але і буксирувати причіп загальною масою до 3,1 тонни .

Їздовий комфорт і тиша в салоні - теж плід численних удосконалень (наприклад, оптимізації системи кріплень кузова до рами і налаштування підвіски). А поліпшена звукоізоляція, істотно знизила рівень шуму в салоні, багатошарові комфортабельні сидіння, система клімат-контролю і в цілому якість виконання інтер'єру просто переводять колись утилітарний позашляховик класу D в більш високу лігу.

Слід зазначити, що презентація нового Mitsubishi Pajero Sport пройшла в його природному середовищі існування - на спеціально підготовленій вседорожній трасі. І хоч декілька посушливих тижнів не дозволили реально оцінити його здатності при подоланні водних перешкод, на крутих схилах, косогорах, природних вибоїнах і на штучних випробуваннях на діагональному вивішуванні автомобіль показав високий позашляховий клас.

Втім, ділитися повною гамою вражень краще після грунтовного тест-драйву, який, як нас запевнили в новій дистриб'юторської компанії «Ем Ем Сі», відбудеться вже в серпні. Дебютантам простоювати ні до чого: з двома новинками цього року - Mitsubishi Pajero Sport і Mitsubishi L200, а також оновленими Mitsubishi ASX і Mitsubishi Outlander новий дистриб'ютор за підсумками року має відрубати у конкурентів не менше 3,5% українського ринку.

<< Назад



СТО "МАЙСТЕР"

Всі види робіт, автозапчастини


вул. Новоконстантиновская, 1-В
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (097) 830-20-10
+38 (073) 830-20-10

Кільцева дорога 4-Б
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (044) 228-13-78
+38 (063) 813-43-10


Переглянути збільшену карту

Переглянути збільшену карту