НАЗВАНА ОСТАТОЧНА ВАРТІСТЬ Mitsubishi Outlander ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПОЛІЦІЇ

Міністерство внутрішніх справ розкрило умови придбання та вартість гібридних кросоверів Mitsubishi Outlander PHEV, які будуть закуплені за рахунок коштів, отриманих за Кіотським протоколом. В цілому поліцейські отримають 651 нових автомобілів, вартістю 1,44 млн гривень кожен.

Названа остаточна вартість Mitsubishi Outlander для української поліціїОфіційна заява МВС про заплановану закупівлю гібридів Mitsubishi було зроблено після того, як журналіст і керівник проекту Insider Сергій Щербина опублікував в Facebook текст «Як «освоїти» мільярд «кіотських грошей». Рецепт від «Народного фронту». У дослідженні наведена історія попередніх закупівель Toyota Prius для ДАІ, а потім - для поліції, а також особливості взаємодії різних відомств і чиновників. Крім того зроблений порівняльний аналіз цін на кросовери Mitsubishi Outlander PHEV для української поліції з цінами в інших країнах. На думку автора публікації, націнка на поліцейські кросовери може скласти приблизно 10 мільйонів доларів, а самі машини будуть закуплені у компанії, власника якої ЗМІ пов'язують з партією колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. При цьому в прес-службі Міністерства внутрішніх справ нагадали, що автомобілі Mitsubishi Outlander PHEV закуповуються не за бюджетні кошти, а за кошти, отримані Україною від продажу Японії квот на викиди парникових газів. Проект використання «японських» грошей для оновлення автопарку Національної поліції схвалений Мінекології, створеної міністерством Міжвідомчою робочою групою, а також узгоджений з Мінфіном і уповноваженими японськими компаніями. Реалізація проекту проводиться в 2016 - 2017 роках.

«Для врегулювання питань, пов'язаних з формуванням ціни автомобіля Mitsubishi Outlander PHEV, його технічної комплектації, термінів поставки в Україну, було проведено ряд переговорів при безпосередній участі представників компанії Mitsubishi Motors корпорації (Японія) і єдиного уповноваженого імпортера компанії в Україні - ТОВ «ЕмЕмСі Україна», - повідомив державний секретар МВС Олексій Тахтай.

В результаті переговорів з японською стороною було досягнуто згоди про поставку для Нацполіціі понад 600 автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV, виготовлених в 2017 році році. Також в МВС зазначили, що кросовери повинні бути сконструйовані і укомплектовані, виходячи з функцій поліцейських автомобілів спеціального призначення, необхідних для забезпечення громадського порядку, боротьби зі злочинністю та інших завдань. «Крім цього, комплектація автомобіля для продажу в кожній країні визначається окремо і є індивідуальною в залежності від кліматичних, географічних та інших чинників», - додали в МВС, зазначивши посилання на вартість гібридного Mitsubishi Outlander в Латвії, Польщі та Болгарії.

Названа остаточна вартість Mitsubishi Outlander для української поліції
                           * Вартість автомобіля 2017 року випуску. ** Без урахування доплати за колір автомобіля

МВС також заявило, під час презентації в Києві влітку цього року використовувався автомобіль в комплектації з поліпшеною комфортністю, проте спеціалізовані версії кросоверів отримають інше оснащення і додаткове обладнання: гучномовці, спецсигнали, радіозв'язок і поліцейську «ліврею».

«На підставі офіційних даних від представників Mitsubishi Motors в Україні - ТОВ «Ем-Ем-Сі Україна», а також експертного висновку Торгово-промислової палати і була визначена орієнтовна вартість автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV в розмірі   1 440 753,0 грн. за одиницю, що в еквіваленті склало 57 250 долл. США (. З урахуванням чинного в серпні цього року офіційного курсу 25166 грн за 1 долар США) », - йдеться в повідомленні.

При такій вартості МВС розраховує отримати 651 автомобіль. Однак в разі прийняття Верховною Радою законопроекту про звільнення від сплати ввізного мита автомобілів для поліції, будуть звільнені додаткові кошти за Кіотським протоколом. В результаті з'явиться можливість придбати додатково 60 - 65 автомобілів.

За матеріалами сайту: http://autonews.autoua.net

<< Назад



СТО "МАЙСТЕР"

Всі види робіт, автозапчастини


вул. Новоконстантиновская, 1-В
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (097) 830-20-10
+38 (073) 830-20-10

Кільцева дорога 4-Б
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (044) 228-13-78
+38 (063) 813-43-10


Переглянути збільшену карту

Переглянути збільшену карту