MITSUBISHI ПОКАЖЕ В ПАРИЖІ повнопривідний Гібрид GT-PHEV

Mitsubishi Motors вперше показала концепт-кар Grand Tourer Plug-в гібридних електричних транспортних засобів або скорочено - GT-PHEV, який буде представлений через два тижні на автосалоні в Парижі. Офіційно новинка є демонстраційним майданчиком новітніх розробок японської компанії в гібридному сегменті, а за чутками - натякає на Outlander четвертого покоління.

Mitsubishi покаже в Парижі повнопривідний Гібрид GT-PHEVКонцепт Mitsubishi GT-PHEV створений в повній відповідності з корпоративним стилем Dynamic Shield, «нагадує про те, що основне призначення передньої частини полягає в захисті пасажирів, пішоходів та автомобіля». Поки опубліковані тільки зображення зовнішнього вигляду кросовера, але в прес-релізі компанії зазначено , що весь інтер'єр оформлений за зразком гоночного кокпіта, в тому числі панель приладів з високою центральною консоллю.
Вседорожник приводиться в рух за допомогою гібридного приводу нового покоління на базі трьох електродвигунів (один спереду і два на задній осі), спеціально розробленого двигуна внутрішнього згоряння і нової акумуляторної батареї високої місткості. З характеристик поки наводяться лише запас ходу - 120 км виключно на електротязі і 1200 км в змішаному режимі. Долати бездоріжжя незалежно від типу покриття покликана модернізована система повного приводу Super All Wheel Control (S-AWC). Також оснащений новою мережевою технологією, яка отримує дані про маршрут, погоду і стан дорожнього покриття від інформаційних мереж, бортових датчиків і камер. На підставі цих відомостей вона управляє витратою електроенергії і палива, а також системою повного приводу відповідно до умов руху.

Поруч з GT-PHEV на стенді Mitsubishi Motors в Парижі буде показаний концепт компактного електрокроссовера eX, Outlander і серійні Outlander PHEV 2017 модельного року в європейській специфікації, моделі ASX, Pajero, L200, i-MiEV  і Space Star / Mirage.

За матеріалами сайту: http://autonews.autoua.net

<< Назад



СТО "МАЙСТЕР"

Всі види робіт, автозапчастини


вул. Новоконстантиновская, 1-В
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (097) 830-20-10
+38 (073) 830-20-10

Кільцева дорога 4-Б
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (044) 228-13-78
+38 (063) 813-43-10


Переглянути збільшену карту

Переглянути збільшену карту