ЛЕГЕНДАРНИЙ Хіроші Масуока ПОКАЗАВ НА ЩО ЗДАТНА MITSUBISHI PAJERO SPORT

Відомий гонщик, багаторазовий чемпіон престижних ралійних змагань провів тест-драйв автомобілів Mitsubishi. Сотні гостей, які прийшли на захід, мали можливість не тільки самостійно перевірити надійність всієї модельної лінійки, але і проїхатися в одній машині з легендарним пілотом.

Протягом двох днів в передмісті Києва всі бажаючі могли протестувати надійність автомобілів Mitsubishi. У перший день тест-драйву були запрошені представники українських ЗМІ, які змогли поспілкуватися зі світовою зіркою на прес-конференції, дізнатися секрети його успішної кар'єри і водійської майстерності, а також випробувати всю модельну лінійку автомобілів в «польових умовах». Більше півсотні професійних автомобільних кореспондентів пильно спостерігали за всіма віражами майстра, їздили з ним в одному автомобілі на позашляховому треку і аналізували пристосованість автомобілів для таких умов.

У другий день після попередньої реєстрації всі бажаючі могли взяти участь у тест-драйві як самостійно, так і прокотитися з Хіроші Масуока на граничній швидкості. 250 Більше гостей з раннього ранку до пізнього вечора тестували Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi L200 і Mitsubishi Outlander на окремому треку з діагонального вивішування, рублених настилами і нахилами в 30 °, які допомагали відчути можливості модельної лінійки на найрізноманітніших типах бездоріжжя. Другий трек підвищеної складності з екстремальними перешкодами був підготовлений спеціально для знаменитого гонщика. Він, в свою чергу, зазнав там новий Mitsubishi Pajero Sport і новий Mitsubishi L200. Що примітно: жодна з машин не готувалася спеціально для такого екстремального проїзду, всі представлені моделі були серійними і доступні для покупки в Україні.


 

«Ми були дуже раді запросити в Україну настільки легендарного гонщика. За більше, ніж 30-річну успішну кар'єру він став одним з небагатьох, хто вигравав заїзди відразу на всіх континентах. Крім того, Хіроші Масуока бере активну участь в розробці нових моделей Mitsubishi, тому він як ніхто може продемонструвати всю міць і надійність наших автомобілів. Масуока-сан сказав, що йому дуже сподобалося в Україні і він з радістю повернеться до нас вже в наступному році », - прокоментував захід Хироаки Озава, Генеральний директор офіційного дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi - компанії« ЕМ ЕМ СІ Україна ».

За матеріалами сайту: autonews.autoua.net

<< Назад




СТО "МАЙСТЕР"

Всі види робіт, автозапчастини


вул. Новоконстантиновская, 1-В
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (097) 830-20-10
+38 (073) 830-20-10

Кільцева дорога 4-Б
Пн.-Пт. з 09.00-18.00
Сб. з 09.00-14.00


Як з нами зв'язатися:

зателефонувати за телефонами

+38 (044) 228-13-78
+38 (063) 813-43-10


Переглянути збільшену карту

Переглянути збільшену карту